Пазарџии со домати удрија по Макрон

Претседателот на Франција – Емануел Макрон денеска беше во посета пазарот „Церги“ во Париз, но очигледно таму не беше баш добредојден.

Додека тој разговараше со дел од луѓето, некои од нервозните пазарџии гаѓаа кон него со домати.

Мораше да интервенира обезбедување на претседателот.

https://twitter.com/paul_denton/status/1519269203433467904?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1519269203433467904%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fplusinfo.mk%2Flutite-pazar-ii-go-kamenuvaa-makron-so-patli-ani-obezbeduva-eto-otvori-chador-nad-glavata-na-pretsedatelot-video%2F

Во неделата Макрон доби втор претседателски мандат откако ја победи десничарката Марин Ле Пен.