Најновото издание на Трилинг – бунт против власта или предвремена и јалова мобилизација на опозицијата?

Струен тарифник и енергетски шок. Зошто власта не ги објавува неколкуте семејства зошто потрошиле 10 насто од струјата на домаќинствата?

Бунт против власта или предвремена и јалова мобилизација на опозицијата?

Дали ВМРО-ДПМНЕ ќе ја намали администрацијата и зошто нескромноста и расипништвото ја водат државата во задолжувања до банкрот?

Дух и мисла за кризите што се цивилизациски, колективни и поединечни.

Трилинг како викенд пијалок – густираш и коментираш.

Гостуваа потпретседателката на ВМРО-ДПМНЕ – Гордана Димитриеска Кочоска и универзитетските професори Рубин Талески, Татјана Стојановска Иванова и Ана Фритцханд.