Балканот во ЕУ или нејзин распад?

Брисел нема план за регионот!

Зима без струја или со рестрикции? Владата конечно призна – следуваат електрични шокови!

Енергетската олигархија со брзи профити – но без елементарен бизнис морал.

Брисел нема план за регионот, дали од Берлин ќе се менува трасата од Балканот кон Брисел?

Црна Гора и натаму во канџите на клановските политичко – бизнис подземни битки, претседателот Ѓукановиќ со матни бизниси во даночните раеви.

https://youtu.be/9rSgOOEW3GU