Македонскиот пат до ЕУ – невозможна мисија?!

Дали е мртов проектот за интеграција на регионот и заменет со финансиска инфузија?

ЕУ – Балкан како воз на слеп колосек.

Дали е мртов проектот за интеграција на регионот и заменет со финансиска инфузија?

Заев е разочаран од блокадата на Радев за кого минатото е поважно од иднината. Погледи од Софија и Скопје.

Локални избори – лекари, естрадни ѕвезди и спортисти. Каде се архитектите и урбанистите?

Струја ќе има, но по која цена? Дали поскапувањето на светските пазари ќе се прелее и во Северна Македонија?

https://youtu.be/ukMUEfBHa8M