Заев или Мицкоски, Ахмети или Села? Стара или нова Влада по изборите?

Од Скопје и Тетово ќе зависи идното парламентарно мнозинство

Нов извештај на ЕУ. Стари чекалници на Западен Балкан.

Од Скопје и Тетово ќе зависи идното парламентарно мнозинство.

Паѓа довербата кон СДСМ, но ДУИ со растечки рејтинг.

ВМРО-ДПМНЕ со победи, Алтернатива со губење на довербата.

Дали, како и со кого ново парламентарно мнозинство?

По 35 години актерство, конечно признание на „Војдан Чернодрински“.

https://youtu.be/gEXdVIMpwTc