Вечерва е новото издание на Трилинг

Илинденецот Делчев напустен во Македонија, присвоен од Радев.

Петков и Ковачевски како слободни стрелци – секој со своја приказна за ванчомихајловизмот.

Кога политичарите ја креираат иднината имате затишје пред бура. Кој посакува и зошто прекин на разговорите Скопје – Софија?

Приватните болници се нафатираа со капитал, јавното здравство само регрутна база. Зошто расте недовербата кон лекарите во Клинички, а се зголемува барањето за приватно лекување?

Кога болните ќе се транспортираат со хеликоптери? Прва приватна брза помош.

Моџо го прекина штрајкот и вечерва како штрајкбрехер се засолни во Трилинг.

Гледајте не и соговорниците во Трилинг нема да ве остават рамнодушни.