(Видео) Трилинг: До каде е екстрадицијата на Палчо, дали е време за укинување на моделот Пржинска влада?

Во „Трилинг“ имавме тројца соговорници кои ќе го задржат вашето внимание до самиот крај.

Техничка влада, Пржинскиот модел за влада, екстрадицијата на Љупчо Палевски, изборни калкулации и математики за евентуалната влада каде пак неопходни ќе бидат уставните промени.

Вечерва на „жешкото столче“ беа: Трајко Велјаноски, екс претседател на Собранието, Оливер Спасовски, актуелен министер за внатрешни работи и Андреја Стојковски, аналитичар од Преспа Инсититут.