Кој е вистинскиот таргет на „Аферата бугарско државјанство“?

По изборите, проширување на постојната владина коалицијата или ново парламентарно мнозинство?

Кој е вистинскиот таргет на „Аферата бугарско државјанство” на Данела Арсовска?

Зошто (не)свесно повторно се разгорува антибугарско расположение?

По изборите, проширување на постојната владина коалицијата или ново парламентарно мнозинство?

Дали по здравствената и економската, сега се соочуваме со енергетска криза?

Дигитализација или импровизација во образованието?

Трилинг со Горазд Чомовски и неговите соговорници – министерот за правда – Бојан Маричиќ, Елми Азири од Алијанса на Албанците, Игор Панчевски – експерт за енергетска ефикасност и Марјан Ненов.

https://youtu.be/5u9b2bzIcFw