Трилинг најава: Даноци не плаќаат криминалци и себични – фирмите на Мијалков должат 2 милиони евра солидарен данок

Буџет без штедење, плати, пензии, коридори, ќе има за сите, како изборен балон, може да ја разгори инфлацијата.

Даноци не плаќаат криминалци и себични, зошто фирмите на Мијалков должат 2 милиони евра, над 40% од најпрофитабилните компании не платиле солидарен данок.

Прислушувањето отиде во архивите, што сте чуле не сте виделе, дали аферата ја дотолчи правдата?

Обвинителите инертни, судиите без авторитет, колку адвокатите се во кругот на застарување?

Во вечерашното издание на Трилинг гостуваат адвокатот Никола Додевски, Павле Гацов – даночен експерт и Леунора Калиќи – претседателка на Советот за етика во медиумите.

Гледајте Трилинг, ова е најавата: