Трилинг: Драмата во ДУИ излегува од рамките на локалните внатрепартиски прегрупирања

Холандскиот амбасадор Дирк Јан Коп, поранешниот амбасадор и колумнист Арсим Зеколи и писателот Стефан Марковски беа гости во најновото издание на Трилинг.