Сигурно Путин гледа како Зеленски танцуваше во 2006-та!

Актуелниот претседател на Украина – Володимир Зеленски кој станува херој, барем за многумина Украинци, за оние кои не знаат, пред да стане политичар, бил познат комичар, а видео од него како игра во шоуто „Танц со ѕвездите“ од 2006 година каде и победил е хит на социјалните мрежи.

Тогаш Зеленски имал 26 години.

„Само сакам да кажам дека сум сигурен дека Путин ова го гледа одново и одново“ – вели еден од  коментарите на интернет.