Моџо за актуелната ситуација – фокусот на Славјанка и на Рашковски!

„Ќе почнеме со изјавата на нашата министерка за одбрана, дека ќе го чува територијалниот интегритет на Украина. Ние сме спремни за инвазија, само таа да е дење, затоа што хеликоптерите наши не летаат ноќе. Нашиот дописник од Украина – Шевченко, сите таму може да спијат мирно“.

„Судењето на Рашковски – се е легитимно, од мекиците на децата собирал, купил хациенда, не пријавил дубак, мечиња, пикадо… Квартално да правите мекици, за неколку години излегуваме од криза…“

Следете ја рубриката Не (реално) со Моџо: