Божиќно издание на Трилинг

Во божиќното издание на Трилинг ќе гледате:

Интервју со монахињата Ефимија од манастирот во Рајчица, репортажа од Лесновскиот манастир.

Украсување, старт ап приказна на две млади девојки.

Ракометарите се подготвуваат за Европското првенство, eкслузивно разговори со селекторот и капитен Кире Лазаров и директор на Ракометната федерација – Левче Китевски.

Хуморот и смеата како лек за дефокусирање од секојдневните проблеми и предизвици, разговор со Горан Стојановски – инспектор Томе од „Преспав“.

За очекувањата во 2022. година  Трилинг рубрика (Не) реално со Моџо Килингтон

Гледајте Трилинг 20.45 ч.