Најава за новото издание на Трилинг

Украина жилаво и храбро се бори со руските агресори. Дали Путин свесно иницира континентална војна?

И хибридна војна се засилува, наместо вести – конфузија, наместо информации – пропаганда.

Руски банки нема, но тајкунски капитал има.