Најава за новото издание на Трилинг

Во новата емисија на Трилинг во петок сe: Новинарот Ерол Ризаов, Д-р Сашко Јовев екс директор на Кардиологија, Ирена Мулачка одговорен уредник на порталот Фокус и Димитар Османли.

Не пропуштајте ја оваа емисија во која ќе има многу ексклузивни информации.