Моџо Килингтон: Не е привилегија да си директор, копаат биткоини за да преживеат!

„Конечно се договорија СОНК и МОН, за 15% во септември, ќе се најдат во овие тешки времиња“

„Не е привилегија да си директор, по 15 часот копаат биткоини за да преживеат“

„Од Комисијата за енергетика најавија дека ќе има корекција на цената на струјата, но сега има финта, ќе поскапи скалесто“

„Имавме досадна политичка недела, ВМРО на 18. јуни ќе има голем протест, а за посетителите ќе има можноста за фина екскурзија до Ист гејт“ – вели меѓудругото Божидар Божиновски алијас Моџо Килингтон во стандардната рубрика во најновото издание на Трилинг.