Ковид-смртноста е голема од незнаење, небрежност или отсуство на јасен и применлив протокол за лечење?

Кога пандемијата ќе стане само епидемија, речиси исто како и грип во одредени подрачја?

Зошто ковид-смртноста е голема – незнаење, небрежност, отсуство на јасен и применлив протокол за лечење?

Каде  и зошто Бугарите во Македонија се дискриминирани? Дали нивниот број и статистички ќе биде афирмиран.

Постои ли омраза кон сонародниците со бугарска самосвест? Дали разликите Радев – Петков се судир на геостратегиски влијанија врз Бугарија.

Пливачки спортови без базени. Што ќе правиме со новите таленти?

Кој го влечкал Никола Димитров како поп звезда на СДСМ?