Вечерва гледајте го новото издание на Трилинг

Кога политичарите ќе покажат солидарност со избирачите. Економска криза – нескромна Влада.

Рационалните Германци со 16 министри, сиромашните Македонци ќе трпат кадри кои не се слуги на народот.

Кој ќе составува Влада – Заев или неговиот наследник?

Бакарот, никелот, цинкот во небеса. Колку од берзанскиот профит македонските компании оставаат во државата?

Моџо зборуе. Трилинг сатирикон за нашите карактери.

Следите нови кадри во неделниот омнибус, читајте информации и дневниот портал „Трилинг.мк“.