Велигденско издание на Трилинг

Велигденско издание на Трилинг со отец Милан Ѓорѓевиќ, Илија Ико Каров – режисер на документарниот филм „1.000 години Бигорски манастир” и сестра Ефимија – монахиња од манастирот во Рајчица.