Browsing Tag

Ангел Димитров

Историчарот Димитров: Нема ниту еден историски доказ кој говори за постоење на македонски народ и…

Бугарскиот историчар Ангел Димитров кој во интервју за националната „БНТ“ рече дека „историјата дава аргументи и им помага на политичарите да ги разберат корените на современите проблеми, но целата одговорност е на политичарите“. Димитров…