Moџо: Генерален секретар во Влада – 2 години мандат, 3 години затвор!

„И јас штрајкувам, сакаме поголеми плати, барем 30% покачување. Регрес за годишен одмор“

„Зекири го уапсија, тоа им е опис на работно место, има нов генерален секретар, 2 години мандат – 3 години затвор, новиот секретар да викне поп во канцеларијата, со баење, со чуда“

„Данела дала 220.000 евра за културни уметници“

„Има масло, има во Србија, ќе ни даде масло, ни дадоа пченица“

„На крајот, за штрајкот – поддршка за наставници, наставники, професори, професорки – децата од штрајкот учат дека треба да се борат за своите права“ – порачува Моџо Килингтон во најновата рубрика (Не)реално со Моџо.