Вечерва е новото издание на Трилинг

Литургија за помирување во Белград. Дали СПЦ ќе испрати писмо до Цариград за автокефaлнoст на МПЦ-ОА?
Скопје го заострува тонот кон секојдневните бугарски ултиматуми. Далеку од Брисел, како да се остане на земја во овие кризни услови?
Колку и на каков начин руско-укранскиот конфликт се рефлектира врз бизнисот и странските инвестиции?
Дали Отворен Балкан е проект кој може да биде алтернатива во ситуација кога Брисел го држи регионот се подалеку од ЕУ?
Спикерството денес и во 90-тите години.
Во утрешното издание разговараме зо адвокатот Тома Фила, Марјан Бојаџиев – универзитетски професор, Виктор Мизо – директор на „Костал Македонија“ и претседател на Асоцијацијата на странски компании, политичкиот аналитичар – Висар Адеми и доајенот на македонското спикерство – Лиле Крстева.
Трилинг рубрика (Не)реално со Моџо Килингтон
Трилинг, вечерва 20.45