Турната оградата пред Собрание, се фрлаат предмети

Вечерашниот протест од Владата продолжи кон македонското Собрание, каде десетици илјадници граѓани продолжија со скандирање и свирење.

Се пеат патриотски песни, се бара оставка и целосно отфрлање на срамните предлози од Бугарија.