ТРАГЕДИЈАТА ГИ ИЗВАДИ НА ПОВРШИНАТА СИТЕ АНОМАЛИИ НА ДРЖАВАТА

Во новото издание на Трилинг разговараме со професор Ненад Марковиќ – член на Советот за национална безбедност кај претседателот на државата, Константин Битраков – асистент истражувач во МАНУ, Миша Поповиќ од Институтот за демократија, Олимпија Христова Заевска – асистент професор на школата за бизнис во Копенхаген и Ивана Вучкова – програмски координатор во Фондацијата „Фридрих Еберт“.