Прво издание на Трилинг во 2022 година

Во првото годинешно издание на Трилинг презентирано интервју со монахињата Ефимија од манастирот во Рајчица, како и репортажа од Лесновскиот манастир.

Старт ап приказната на две млади девојки.

Ракометарите се подготвуваат за ЕП, eкслузивно разговори со селекторот и капитен Кире Лазаров и директор на Ракометната федерација – Левче Китевски за нивните прогнози и очекувања.

Следува хумор и смеа – како лек за дефокусирање од секојдневните проблеми и предизвици, во разговорот со Горан Стојановски – инспектор Томе од серијата „Преспав“.

Очекувањата за во 2022. година стандардно, во Трилинг рубрика (Не) реално со Моџо Килингтон.