Ново издание на Трилинг, вечерва во 20.45

Трилинг вечерва

Дирк Јан Коп – амбасадор на Холандија во земјава,

адвокат Александар Тортевски

Недела не работен ден. Како ова законско решение ќе се одрази врз севкупната економска слика во земјава – анализа на Игор Стојанов

Трилинг рубрика (Не)реално со Моџо

Гледајте Трилинг, вечерва 20.45.