Моџо: Расте се, единствено не може да порасне – минималната плата

150 години од раѓањето на Гоце Делчев – на овој ден мора да се запрашаме, дали го остваривме неговиот сон – го остваривме само неговиот кошмар.

Во историјата сме имале на власт се, само не чесни политичари, некој кој ќе тргне со сидрото напред, како што кажа еден наш доскорешен премиер.

Комисијата за здравство со 24 нови члена, донесоа нова мерка – да се направат списоци на луѓе кои треба да се на веб сајт.

Расте се, единствено што не може да порасне – минималната плата.

Димитров вели дека го влечеле на митинзи како рок-ѕвезда, нормално е кога некоја група ќе се распадне, еден предизвик за соло кариера.

На Али Ахмети му пукна филмот, се скара и со сегашните и со бившите…