Моџо Килингтон: Кирил Петков успеа во една недела да има две глупи изјави за Македонија

„Почна инвазијата на Русија во Украина, должност ни е како луѓе да застанема на правата страна.

Бугарскиот премиер Петков успеа во една недела да има две глупи изјави за Македонија. Во првиот кикс го пресече нашиот премиер.

Тој имаше и средба со професионалните Бугари од Македонија“ – вели Божидар Божиновски алијас Моџо Килингтон во најновото издание на Трилинг.

Моџо подвлекува – се гледаме и идната надела, во истата емисија, најверојатно и во истата држава, ако Русија не стигне до тука…