Моџо Килингтон: Германците се враќаат, рипна минималната плата!

„Во Македонија се е супер, платите растат, да ја почнеме емисијата со радосни вести, платата минимална рипна на 300 евра, Германците се враќаат. Во меѓувреме поскапеа струја, парно, брашно, массло, бензин“ – вели Божидар Божиновски – нашиот Моџо Килингтон во најновото издание на Трилинг.

„Спиро Ристовски е пуштен од домашен притвор, се собра едно друштво надвор“.

„За храната – што се готви по македонските полициски станици, живи командири ќе јадеме, брз опоравок“.