Многу непознаници за новата Влада – како ќе се справи со енергетска, финансиска и здравствена криза?

Непредвидлива иднина со многу непознаници за новата Влада, дали таа ќе успее да функционира до редовни парламентарни избори ќе зависи од многу фактори – справување со енергетската, финансиска и здравствена криза, решавањето на спорот со Бугарија, менаџирањето на меѓутнички односи – проценуваат политичките аналитичари, Ибрахим Мехмети и Иво Босилков за Трилинг

Во најновото издание на емисијата гостуваат и градоначалникот на Штип – Иван Јорданов, инфектологот Фадил Цана и сценографот и архитект – Крсте Џидров.