Дали ни бегаат преговорите со Европската Унија?

Ова е најновото издание на Трилинг!

Македонскиот правосуден систем функционира по системот напиши-бриши судски одлуки и пресуди.

Мијалков, најпрво пуштен на слобода, а потоа вратен зад решетки. Не драматизирајте со проблемот со Бугарија, свртете се кон домашните проблеми.

Преговорите со Европската Унија не ви бегаат, но важно е да се фокусирате на приоритетите кои треба да ги реализирате во наредниот период.

Недела, неработен ден, ново законско решение, за едни предноста, други етикетираат слабости.