Во новото издание на Трилинг актуелни содржини

Mинистер вели сите сме виновни за корупцијата. Значи ли тоа дека големите крадат, малите страдаат.

Како до добри владеења со клиентелизмот и непотизмот што одат до партиските и владините врвови.

Кој и колку ќе плати обештетување за настраданите во автобуската несреќа во Бугарија?

Како е да се живее и да се расте дете со посебни потреби:

Искрена исповед на позната јавна личност.

Моџо е се уште во Трилинг.