Вечерва ново издание на Трилинг

Во вечерашното издание на Трилинг објавуваме:

Дали сообраќајката во Бугарија на виделина ги извади сите аномалии?

Корупција во царината, мито при технички прегледи. Зошто оставката кај нас е мисловна именка?

Кој, зашто потфрли? Интервју со Ненад Марковиќ, професор на Правниот факултет и член на Советот за национална безбедност кај претседателот.

Ефикасноста на институциите, гломазната и неефикасна администрација – проблеми кои подолг период се провлекуваат.

Трилинг, вечерва во 20.45 часот.