Вечерва ново издание на Трилинг, има за секого!

Струјата прескапа. Дури идната сезона поголемо домашно производство и нејзина помала цена.

Дали Ахмети игра двојна улога – го чува Заев, но планира и предвремени избори.

Корупција, хибриден режим, население што старее, развој за проста репродукција. Три децении исти детектори.

На болните им треба постковид психичка и физичка рехабилитација.

Нашиот Моџо напиша роман.

Консумирајте со Трилинг, има за секого.

Министерот за економија Крешник Бектеши, Марјан Бојаџиев – универзитетски професор и д-р Билјана Калчовска, гости во вечерашното издание на Трилинг.

Во ТВ магазинот и редовната рубрика (Не)реално со Моџо, Трилинг, вечерва во 20.45 ч.