Вечерва нова доза „Трилинг“

Долги мачни се договорите и враќањето на довербата со Грција и особено со Бугарија.

Дали софиската позиција е антиевропска?

Македонската инертност со внатрешните реформи е балкански покер. Општество без морални скрупули и со растечка корупција.

ВМРО-ДПМНЕ за нов македонски патриотизам без да се споменат граѓани. Нема Албанци, Роми, Турци, само македонски народ.

Новинарите ја трампаат професијата. Досега над 200 соговорници, стотини теми е годинашнава медиумска легитимација на „Трилинг“.

Ова е најавата: