Активна блокада на Собранието – нема демократија без опозиција!

Професор Гордана Силјановска-Давкова – пратеник од ВМРО-ДПМНЕ и професор Слаѓана Тасева – претседател на Транспаренси интернешнл Македонија беа гости во најновото издание на Трилинг.

Заедно со нив јавноста можеше да го запознае и младиот писател – Михајло Свидерски.