Browsing Tag

Максим Димитриевски

Димитриевски: На СДСМ не треба да избира лидери кои се во сенка на поединци

Кумановскиот градоначалник Максим Димитриевски денеска им посака успех на кандидатите за нов лидер на СДСМ. Тој не сака да се меша во внатрепартиските постапки за избор на претседател.Сигурен е дека на СДСМ му се потребни суштински…