Browsing Tag

Благојче Атанасоски

Атанасоски: Преговори со ЕУ сега се невозможна мисија

Трилинг: Формирана е новата бугарска Влада. Бугарскиот премиер Кирил Петков најави нов пристап во преговорите со Скопје. Што според Вас е главен камен на сопнување и каде го гледате решението?Атанасоски: После три децении повеќепартиска…