Вечерва ново издание на Трилинг

Гости во денешното издание на Трилинг – Ненад Марковиќ, универзитетски професор и член на Советот за национална безбедност, Моника Зајкова, пратеничка и кандидат за претседателка на ЛДП и Павле Беловски, претседател на Синдикатот на новинари

Трилинг, вечерва 20.45ч на ТВ24.