Вечерва е новото издание на Трилинг

Гости во новото издание на Трилинг – Антонио Јолевски, претседател на Советот на обвинители,
Изет Меџити – потпретседател и водач на фракционерското крило во ДУИ,
Трајко Славески – член на ИК на ВМРО ДПМНЕ и претседател на Советот на град Скопје и
Вардан Тозија – режисер.
Трилинг, вечерва, 20.45 ч. на ТВ24.