Трилинг: Ветинг во правосудството, (Не) возможна мисија, кој „брцна со рачињата во мед“?

Во најновото издание на Трилинг повторно со актуелни теми и гости, гостуваат Слаѓана Тасева, претседателка на транспаренси интернашенал – Македонија, Орце Ѓорѓиевски градоначалникот на Кисела Вода, Јулијана Величковска продуцент на филмот и писателка и политикологот Никола Буразер на тема спорот Белград – Приштина односно дали по охридските преговори Вучиќ-Курти ќе дојде до нормализација на односите Белград-Приштина.