За Бујар Османи Макрон е премиер на Франција

Објавувајќи фотографии од средбата на Фејсбук, Османи напиша дека се сретнал со премиерот на Франција Емануел Макрон, наместо претседателот на оваа држава, во описот на фотографиите кои ги објави.