(Видео) Нападното момче во автобус број 57

Веќе неколку дена на социјалните мрежи се шират видеа од инциденти и тепачки во автобусите на ЈСП Скопје. Честопати една од причините е етничката припадност, а како што пишуваат поединци жртвите се Македонци.

Како што се пишува, најчесто нападите се со нож.

Од видеото може да се забележи извици „Седи, седи“, а и вознемирени женски гласови кои викаат „Ало“. Може да го погледнете во продолжение: