Вечерва ново издание на Трилинг

Во новото издание на Трилинг гостуваат Билјана Ивановска – претседателка на Антикорупциската комисија, Дарко Лазаров – универзитетски професор и претседател на Клубот на извозници при СКМ, Патрик Мартинс – директор на Делегацијата на германското стопанство и Мухамед Јашари – докторанд на Правниот факултет

Трилинг, вечерва 20.45 часот на ТВ24.